Otvárame výrobné centrum HENNLICH, Košťany nad Turcom

V roku 2017 sme v Košťanoch nad Turcom otvorili výrobné centrum HENNLICH.

Vyrábame tesnenia

Hľadáte tesnenie a neviete ho nájsť v našom štandardnom katalógu? Ponúkame najrýchlejšie riešenie pre Vaše aplikácie ušité priamo na mieru. Vďaka sústruhu a širokej škále materiálov a profilov vieme zabezpečiť výrobu tesnení a špeciálne tvarovaných dielcov po konzultácií s našimi technikmi.

Vyrábame inovované koľajnice lineárneho vedenia a ReadyChain®

Zariadenie na rezanie koľajníc lineárneho vedenia je schopné deliť polotovary s presnosťou jednej desatiny milimetra. Oceľové koľajnice lineárnych vedení sú na povrchu kalené do hĺbky cca 2-3 milimetre. S našim strojom na výrobu inovovaných koľajníc sme schopní rezať presne, kvalitne a rýchlo.

"Odrezať požadovanú dĺžku koľajnice obyčajnou uhlovou brúskou by bola veľmi náročná úloha, s diskutabilným záverom. Bez adekvátneho chladenia by okolie rezu zhorelo a oceľ by zmodrala. Avšak iba píla nestačí na to, aby sme vedeli pružne reagovať na požiadavky našich zákazníkov, preto sme nakúpili množstvo polotovarov a rozšírili naše skladové priestory. Samotné rozhodnutie kúpiť stroj sme dlho zvažovali, ale počas končiaceho kalendárneho roka 2017 sme sa presvedčili o správnosti nášho rozhodnutia," vysvetľuje Tomáš Majda, produktový manažér.

Na trhu s lineárnymi vedeniami došlo k situácii, keď výrobcovia vzhľadom na zvýšený dopyt vyprázdnili svoje sklady. Momentálne sa teda dodacie termíny pohybujú od 6 týždňov až do 1 roka, v závislosti na type vedenia. Lineárne vedenia, tak veľmi potrebné pre procesy automatizácie, sa stali nedostatkovým tovarom.

Možnosť nechať si odrezať požadovanú dĺžku koľajnice, z polotovaru na našom sklade, tak môže výrazne skrátiť termín dodania výrobku k zákazníkovi.

výrobné centrum HENNLICH