MSV Nitra 2018 - tešíme sa na Vás v našej expozícii

 

Aj v tomto roku nás môžete nájsť na MEDZINÁRODNOM STROJÁRSKOM VEĽTRHU v Nitre, ktorý sa uskutoční v dňoch od 22. do 25.5.2018.


PAVILÓN M1 | STÁNOK č. 22

 

Príďte si vyskúšať, či porazíte naše robotické sudoku, ktoré bolo vytvorené výhradne z komponentov, ktoré predávame - lineárna jednotka HENNLICH, lineárne vedenia THK, energetické reťaze igus®.

Ako každý rok, aj tentokrát Vám prinesieme horúce novinky od nášho popredného dodávateľa firmy igus® -  novú, čas šetriacu e-reťaz E4.1L s "lean" montážou, ovládacie káble CFSOFT s najmenším rádiusom, či prvý vozík lineárneho vedenia s vymeniteľnou klznou vložkou priamo na koľajnici.

Predstavíme tiež novinky ako čerpadlá SEEPEX s patentovanou technológiou SCT, pneumatické prvky UNIVER a uchopovače od spoločnosti Tecnomors.

Naživo budete môcť vidieť deflagračnú poistku KITO pre montáž do potrubia pre ochranu nádrží a jednotlivých častí zariadenia proti deflagrácii horľavých kvapalín a plynov v potrubí.

Ponuku obohacuje aj široký sortiment armatúr, dýz, rýchlospojok, čerpacej techniky a prvkov pre meranie a reguláciu.

 

K tohtoročným novinkám patrí aj naša výroba hydraulických tesnení a špeciálnych tvarových dielcov z technických plastov, ktoré rozširujú ponuku už beztak širokého sortimentu tesnení.

 

Komplexnú ponuku uzatvára sortiment produktov na odstránenie prašnosti, nakladacie zariadenia, filtračná technika, prvky centrálneho mazania a pružiny.

 

Naši kolegovia budú na veľtrhu prítomní nasledovne:


 

V prípade záujmu o BEZPLATNÉ VSTUPENKY kliknite sem, radi Vám ich zašleme. 

 

Tešíme sa na Vás!

Tím HENNLICH 

Pozvánka na MSV Nitra 2018
Účasť kolegov na stánku MSV Nitra 2018