Meranie a regulácia HENNLICH

V oblasti priemyselného merania a priemyselných elektrických ohrevov pôsobíme na slovenskom trhu už viac ako 25 rokov. Poskytujeme základné technické poradenstvo, zaisťujeme odborné prezentácie priamo u našich zákazníkov a informujeme o novinkách a inovatívnych spôsoboch riešenia.

Pre našich zákazníkov z rôznych priemyselných odvetví sme tak odborným partnerom pre dodávku prvkov v oblastiach: 


V rámci nášho produktového portfólia spolupracujeme s množstvom popredných výrobcov ako napr.: MAGNETROL, Tecfluid, Meister alebo GHM. Široká produktová základňa nám umožňuje riešenie rôznych priemyselných aplikácií podľa požiadaviek zákazníka. 

Meranie a regulácia prietoku

Meranie prietoku, stráženie prietoku ako aj indikácia prietoku sú oblasti, ktorým sa venujeme už mnoho rokov. Máme bohaté skúsenosti s rozličnými priemyselnými aplikáciami pre rôzne kvapalné (napr. voda, olej, chemické látky) a plynné médiá (napr. para, vzduch, zemný plyn a pod.)V oblasti meracích prvkov pre prietok spolupracujeme s množstvom významných výrobcov: Tecfluid, GHM, Meister, MAGNETROL. 

Meranie a regulácia hladiny

Prvky pre meranie a indikáciu hladiny pracujú na rôznych princípoch a sú určené pre rôzne priemyselné aplikácie, kde je potrebné strážiť alebo merať hladinu.V oblasti merania hladiny resp. stráženia úrovne hladiny spolupracujeme s významnými dodávateľmi: 

  • americký výrobca hladinomerov pre špeciálne aplikácie predovšetkým v oblasti spracovania ropy, petrochémie, farmácie a potravinárstva – firma MAGNETROL
  • španielsky výrobca obtokových stavoznakov, hladinomerov a prietokomerov – firma TECFLUID
  • výrobca plavákových spínačov – firma JACOB
  • v sortimente nájdete aj hladinomery, stavoznaky a hladinové spínače ďalších výrobcov – GHM, Honsberg

Meranie a regulácia tlaku

Už mnoho rokov spolupracujeme s nemeckým výrobcom SUCHY Messtechnik. V oblasti merania ponúkame technické poradenstvo, návrh priemyselných aplikácií, odborné konzultácie či prezentácie, vypracovanie ponúk a dodávky celej rady prvkov pre meranie a stráženie tlaku – tlakomery, tlakové spínače a tlakové senzory.

Meranie a regulácia teploty

Pre aplikácie priemyselného merania teploty dodávame kvalitné priemyselné teplomery – bimetalové teplomery, plynové teplomery, strojné teplomery a kapilárne teplomery. V ponuke máme taktiež teplotné čidlá a teplotné spínače (termostaty).

Nepriamy ohrev

Priemyselné aplikácie pre ohrev a udržiavanie teploty resp. ochrana proti zamrznutiu pomocou vyhrievacích káblov, vykurovacích rohoží a vykurovacích hadíc a sudových ohrevov. V oblasti nepriamych ohrevov spolupracujeme s množstvom významných výrobcov: Thermokoax, Isopad, Raychem.